tirsdag den 19. december 2017

GODE APPS DU BØR KENDE TIL STUDIET

Din telefon behøver ikke at være din fjende mens du studerer.

Hvis Facebook bimler og din mail bamler er din telefon et stort problem. Det hindrer koncentration. Men med de rette apps og de rette værktøjer kan din mobiltelefon også være en stor hjælp.
Vi kigger her på 3 apps du kan bruge til at få en mere effektiv studietid sammen med din mobiltelefon.
Indlægget er skrevet i samarbejde med virksomheden iHero, der også er tilstede i Aarhus, hvis du har brug for at få repareret enten din iPad eller din iPhone – det koster fra få hundrede kroner og bliver klaret mens du venter i butikken.

Stopur

Pomodoro-teknikken er en effektiv og meget simpel studieteknik. Du arbejder i for eksempel 25 eller 45 minutter af gangen og holder så en struktureret pause. Så arbejder du igen. Ved at sætte dine pauser i system er du aldrig i tvivl om hvornår du skal arbejde og hvornår du holder en pause. Det hjælper derved med at holde koncentrationen.
Alle telefoner har stopure. Nu skal du bare i gang med at bruge dem!

Duolingo

Studerer du sprog er den amerikanske app Duolingo – der har fået investering af blandt andre iværksætterfænomenet Tim Ferris – din nye bedste ven.
Ved hjælp af små spil lærer du at tale andre sprog. Du både skriver, snakker og lytter, mens du bider dig igennem fortsat sværere og sværere sætninger.
Du bliver mindet om hver dag, at du lige bør tage 5-10 minutter til at tale fransk, spansk eller hvad du ellers ønsker at lære. Det gør Duolingo til et meget effektivt redskab. I indlæringsteori taler du om ”distributed practice”. Det betyder i praksis, at det er meget nemmere at lære, hvis du spreder 10 effektive timer over 10 dage fremfor at tage dem over en enkelt dag. Lidt sprog hver dag er nøglen til at lære over lang tid.

Delacour Dania

Hvis du studerer jura har advokatfirmaet Delacour Dania lavet en app til dig. Med app’en Jura FAQ har du mulighed for at slå paragraffer og begreber op.
Det er ikke noget, du ikke har mulighed for også at Google dig til – men app’en er smart og lige til at have med i lommen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Lav Din Egen App Gratis

Lav din egen app – gratis! Lav din egen app – gratis!  Hvis du tror, det er svært eller dyrt at lave sin egen app, kan du godt tro om ig...